Juridisk meddelelse

trescal_home_header_1

Når du åbner, viser og bruger denne hjemmeside accepterer du disse betingelser, og du accepterer at overholde dem.

Denne hjemmeside udgives af Trescal International SAS.

Virksomhedens navn: Trescal International SAS
Handelsnavn: Trescal
Hovedkontor: 24 -26 Rue de Villeneuve- 94150 Rungis – France
Kapital: 92.861.480 euros
RCS: RCS CRETEIL B 793 206 053

Telefon: +33 (0) 1 56 70 36 36
E-mail: france@trescal.com

Redaktionel leder: Marie-Zoé Beaugrand

This website is hosted by OVH.
Virksomhedens navn: OVH SAS
Adresse: 2 rue Kellermann – 59100 Roubaix – Frankrig
RCS: RCS Lille Métropole 424 761 419 00045
Telefon: +33 (0) 9 72 10 10 10

Trescal International (i det følgende “Trescal” eller “vi”) tilbyder besøgende og brugere adgang til denne hjemmeside baseret på din accept af følgende vilkår og betingelser.

Trescal giver dig herved tilladelse til at tilgå, downloade og anvende denne hjemmeside udelukkende til personlig brug.

Vi har ret til efter eget skøn til enhver tid at tilføje, slette eller ændre alle eller en del af de serviceydelser, der vises på hjemmesiden, eller at trække denne tilladelse tilbage.

IMMATERIELLE RETTIGHEDER

Alt materiale, herunder men ikke begrænset til indstillinger, visninger og skærme og alle oplysninger, der vises på eller af Trescal i forbindelse med eller på denne hjemmeside, er beskyttet af gældende lovgivning.

Trescal ejer, forbeholder sig og bevarer alle ejendomsrettigheder, herunder ophavsrettigheder, til denne hjemmeside og det indhold og de materialer, som den indeholder. De varemærker, servicemærker, firmanavne, logoer og andre angivelser, herunder domænet Trescal, der vises på denne hjemmeside, er registrerede og ikke-registrerede varemærker tilhørende Trescal eller en tredjepart, der har givet Trescal ret til at anvende dem på denne hjemmeside. Intet indhold på siden kan fortolkes som en tilladelse til at give besøgende eller brugere licens eller ret til brug af varemærker, der vises på hjemmesiden uden skriftlig tilladelse fra Trescal eller tredjepart.

Trescal og / eller Trescals tredjepartsudbydere forbliver ejere af oplysningerne på denne hjemmeside, og brugeren erhverver sig ikke ejendomsret til ​​ovennævnte ved at udskrive eller downloade nogle af disse oplysninger eller ved at bruge hjemmesidens funktioner.

Copyrights© René Gaens / Trescal / Gilles Rolle / Sirer / Ed Bagnall / Andrey Armyagov – adobe stock / DAVAINE / Alexander Raths / Fotolia_3409070_M / shutterstock_1512179054 / ©Fotolia_7991953_Mok / iStock_000015489781XLarge / Aurélien Mahot / QTI / Elisabet Armora Serrahima / Javier Larrea

HYPERTEKSTLINKS

Som en service giver Trescal links til andre websider, og links til denne hjemmeside vises muligvis på andre websider med eller uden Trescals viden.

Trescal er ikke ansvarlig for indholdet af andre hjemmesider, der er forbundet til denne hjemmeside via links, og disse links antyder ikke på nogen måde, at Trescal støtter, giver licens, godkender eller anden måde er tilknyttet disse websider, produkter eller tjenester, der er beskrevet deri eller er tilknyttet deres ejer, ej heller at Trescal har givet bemyndigelse til, at den linkede hjemmeside kan gøre brug af varemærke, firmanavn, logo eller anden funktion, såfremt varemærke eller ophavsret tilhører Trescal.

Enhver fysisk eller juridisk person, der ønsker at oprette et hypertekstlink, der henviser til www.trescal.com, skal først opnå udtrykkelig og forudgående tilladelse fra Trescal International via e-mail på ovennævnte adresse.

ANSVAR

De data og oplysninger, der er tilgængelige på denne hjemmeside stilles udelukkende til rådighed af Trescal til informationsformål. Selvom Trescal administrerer indholdet på denne hjemmeside, kan virksomheden ikke garantere nøjagtigheden og fuldstændigheden af de data og oplysninger, der er tilgængelige på siden. Som følge heraf kan Trescal under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for skader, der skyldes brug af data og oplysninger, der stilles til rådighed på denne hjemmeside.

Vi henviser til vores fortrolighedspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om de formål, hvortil vi behandler oplysninger om dig eller din brug af vores hjemmeside.

Disse vilkår er underlagt fransk lov. De franske domstole har enekompetence til at behandle eventuelle klager i forbindelse med brugen af denne hjemmeside.

Læs vores fortrolighedspolitik.